LA NOSTRA CUINA

A Can Coll oferim la millor cuina tradicional catalana amb petits tocs de modernitat i creació pròpia.

La nostra cuina es basa en una matèria primera de màxima qualitat i amb productes de la terra, molts d’ells de collita pròpia, cuinada segons les maneres tradicionals de tota la vida (amb predomini del foc de carbó).

És una cuina sana i equil·librada, pròpia de la dieta mediterrània, on els plats de carn s’acompanyen amb tot tipus de verdures, patates, escalivada, pebrot, espàrrecs i les nostres famoses llesques de pà de 4 kg., úniques en tota la comarca.

 

can coll

El Restaurant Can Coll es troba situat a una masia del segle XVI del poble de Polinyà (Vallès Occidental) i porta més de 50 anys oferint als seus clients la cuina catalana més tradicional, sobretot carns a la brasa, amb productes del nostre hort i de la comarca.

A Can Coll ens coneixen per les nostres mongetes del ganxet, que servim com a complement ideal per a tot tipus de carns, dintre d’una extensa carta on predominen els principals plats catalans (des del xató als cargols, passant pels calçots a l’hivern i els plats de temporada).

El client de Can Coll és divers, heterogeni i de qualsevol lloc de la província. Ja es tracti de parelles, famílies o grups d’amics, el nostre restaurant és ideal per dinars informals, sopars íntims, celebracions d’empresa o esdeveniments familiars.

Al Restaurant Can Coll hi trobarà la millor cuina tradicional, en un ambient familiar i acollidor i amb un tracte personal.

 

can coll

Desarrollo Web Dynam-iq