MENú AGOST

Menú Agost


Migdia, de dilluns a divendres No festius

Primer Plat a escollir:

Amanida de la casa
Gaspatxo
Meló amb perníl
Patates gratinades
Xatò


 Segón Plat a escollir (tot amb guarnició de patates fregides):

Els canvis de guarnició + € 1,65 (iva inclós)

Botifarra a la brasa
Canelons de carn (sense guarnició)
Carn de xai a la brasa (2 peces)
Llom de porc a la planxa
Peus de porc a la brasa

Pollastre a la brasa
Xurrasco a la brasa

Postre:

Crema catalana
Gelat
Fruita
Iogurt
Pastís

Pa, una beguda i café
 
A més a més els plats del día

 

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres



Plat del dia
Xampinyons amb all i julibert


Conill a la brasa
Escalivada

 

Fideuà

 
Arròs caldós

 

 

Amanida catalana
Galtes de porc a la brasa

Suplements



Amanida de formatge de cabra

€ 2,00 +

Graellada de verdures
€ 3,00 +

Secret de porc a la brasa
€ 4,00 +


Bacallà 
(a la llauna, mussolina d´all o samfaina)
€ 5,00 +



Entrecot a la brasa
(400 gr. aprox.)
€ 5,50 +

 


Preu per persona: 20,00 euros (iva inclòs)


Si escull dos plats de segon el
Preu per persona: 23,00 euros (iva inclòs)



NOTES: - Tot el que es demani fora del Menú, es cobrarà en la seva totalitat.
- No cobrem els grups per separat a la barra, sol-licitar el compte a la taula i portar el total a Caixa.

- El marge permès de diferència a les reserves és de 3 persones. Ej: en una taula reservada de 15 persones, si fallen 4 persones es cobraran 12 coberts, d´una altra manera caldria informar hores abans de arrivar al Restaurant.
- Tenir en compte quan es realitzi una reserva, si portaran carrets/cotxets, etc., caldria informar. 

 

Desarrollo Web Dynam-iq