MENú DIARI AGOST

Menú Diari Agost

Només migdia, de dilluns a divendres No festius


Obrim tots els dies de la setmana

Primer Plat a escollir:

Amanida de la casa
Amanida de formatge de cabra
Gaspatxo
Cargols a la llauna
Meló amb perníl
Xampinyons amb all i julivert
Canelons de carn

 
Segón Plat a escollir:

Botifarra a la brasa
Carn de xai a la brasa
Entrecot a la brasa (Peça 250 gr. aproximat)

Peus de porc a la brasa
Pollastre a la brasa
Secret de porc a la brasa

Postre, Pa, una beguda i cafè

Preu per persona: 20,00 euros (iva inclòs)

Suplements de guarnició

Amanida verda
Escalivada
Patates al caliu
Xampinyons

1,65 euros


Mongetes seques del ganxet

1,65 euros





Patates gratinades

1,65 euros




Pebrots verds fregits
Espàrrecs de marge

1,65 euros



NOTES: - Tot el que es demani fora del Menú, es cobrarà en la seva totalitat.
- No cobrem els grups per separat a la barra, sol-licitar el compte a la taula i portar el total a Caixa.

- El marge permès de diferència a les reserves és de 3 persones. Ej: en una taula reservada de 15 persones, si fallen 4 persones es cobraran 12 coberts, d´una altra manera caldria informar hores abans de arrivar al Restaurant.
- Tenir en compte quan es realitzi una reserva, si portaran carrets/cotxets, etc., caldria informar. 

Desarrollo Web Dynam-iq