Menú Cap de setmana
Vàlid caps de setmana, festius i totes les nits
Primer Plat a escollir:
Amanida de la casa (amb espàrrecs, ou i tonyina)
Canelons de carn
Gaspatxo
Meló amb perníl
Patates gratinades
Xatò (escarola amb bacallà i tonyina)
Segón Plat a escollir (tot amb guarnició de patates fregides):
Els canvis de guarnició + € 1,65 (iva inclós)
nomès es permet un canvi
Botifarra blanca o negra a la brasa
Conill a la brasa
Peus de porc a la brasa
Pollastre a la brasa
Xurrasco a la brasa
Postres:
Crema catalana
Fruita
Gelat
Iogurt
Pastís
Pa i cafè
Beguda no inclosa
Preu per persona: 20,00 euros (iva inclòs)
Suplements
Cargols a la llauna € 3,00 + |
Graellada de verdures € 3,50 + |
Carn de xai a la brasa
|
Bacallà (a la llauna, mussolina d´alls o amb samfaina) € 5,00 + |
Entrecot a la brasa (peça 400 gr. aprox.) € 5,50 + |
NOTES: - Tot el que es demani fora del Menú, es cobrarà en la seva totalitat.
- No cobrem els grups per separat a la barra, sol-licitar el compte a la taula i portar el total a Caixa.
- El marge permès de diferència a les reserves és de 3 persones. Ej: en una taula reservada de 15 persones, si fallen 4 persones es cobraran 12 coberts, d´una altra manera caldria informar hores abans de arrivar al Restaurant.
- Tenir en compte quan es realitzi una reserva, si portaran carrets/cotxets, etc., caldria informar.