MENú CAP DE SETMANA

Menú Cap de setmana

Vàlid caps de setmana, festius i totes les nits



Primer Plat a escollir:

Amanida de la casa (amb espàrrecs, ou i tonyina)
Canelons de carn
Gaspatxo
Meló amb perníl
Patates gratinades
Xatò (escarola amb bacallà i tonyina)

 
Segón Plat a escollir (tot amb guarnició de patates fregides):

Els canvis de guarnició + € 1,65 (iva inclós)
nomès es permet un canvi


Botifarra blanca o negra a la brasa
Conill a la brasa

Peus de porc a la brasa
Pollastre a la brasa
Xurrasco a la brasa


Postres:

Crema catalana
Fruita
Gelat
Iogurt
Pastís 

Pa i cafè

Beguda no inclosa

Preu per persona: 20,00 euros (iva inclòs)


Suplements

Cargols a la llauna
€ 3,00 +

Graellada de verdures
€ 3,50 + 



Carn de xai a la brasa
Secret de porc a la brasa
€ 4,00 +



 

 

Bacallà
(a la llauna, mussolina d´alls o amb samfaina)
€ 5,00 +



Entrecot a la brasa
(peça 400 gr. aprox.)
€ 5,50 +


NOTES: - Tot el que es demani fora del Menú, es cobrarà en la seva totalitat.
- No cobrem els grups per separat a la barra, sol-licitar el compte a la taula i portar el total a Caixa.

- El marge permès de diferència a les reserves és de 3 persones. Ej: en una taula reservada de 15 persones, si fallen 4 persones es cobraran 12 coberts, d´una altra manera caldria informar hores abans de arrivar al Restaurant.
- Tenir en compte quan es realitzi una reserva, si portaran carrets/cotxets, etc., caldria informar. 

Desarrollo Web Dynam-iq