MENú CAP DE SETMANA

Menú cap de setmana i festius


Primers plats a escollir:

Amanida de la casa (amb espàrrecs, ou i tonyina)
Canelons de carn (3 unitats, sense guarnició)
Carxofes a la brasa
Faves a la catalana
Gaspatxo
Melò amb pernil
Patates gratinades
Xatò (amb escarola, bacallà, anxoves i tonyina)

Segons plats a escollir:

Botifarra a la brasa
Canelons de carn (3 unitats, sense guarnició)

Conill a la brasa
Llom de porc a la plancha
Peus de porc a la brasa
Pollastre a la brasa
Xurrasco a la brasa

Totes les carns, porten guarnició de patates fregides, si vol canviar-les per, amanida, carxofes, mongetes del "ganxet", escalivada, espàrrecs de marge, patates gratinades, patates al caliu o xampinyons, comporta un suplement de 1,75 euros (només es permet un canvi)



Pa, Postre i Cafè

Beguda no inclosa

Plats amb Suplements
Bacallà a la llauna, a la mussolina d´alls o sanfaina + 6,75 euros
Cargols a la llauna + 3,50 euros
Carn de xai a la brasa + 4,25 euros
"Codillo" al forn + 3,00 euros
Entrecot 400 gr. a la brasa + 6,00 euros
Fricando amb bolets + 5,00 euros
Graella de carns + 5,25 euros
Graella de verdures + 3,50 euros
Secret a la brasa + 6,00 euros
 


Preu per persona: 22,00 euros (iva inclòs)

NOTES: - Vàlid caps de setmana i festius, al migdia i al vespre, excepte dies 26 de Desembre 2021, 1 i 6 de Gener 2023.
- Tot el que es demani fora del Menú, es cobrarà en la seva totalitat.
- En els grups, els clients no podran abonar per separat a la taula i/o barra (excepte pagaments amb targetes bancàries), sol-licitar el compte al cambrer a la taula i lliurar el total dels diners corresponents al servei, al cambrer o al responsable.
- El marge permès de diferència a les reserves és de 2 persones. Ej: en una taula reservada de 15 persones, si fallen 3 persones es cobraran 13 coberts, d´una altra manera caldria informar hores abans de arrivar al Restaurant.
- Tenir en compte quan es realitzi una reserva, si portaran carrets/cotxets, etc., caldria informar. 

Desarrollo Web Dynam-iq