MENú CAP DE SETMANA

Menú cap de setmana 


Primer plat a escollir:
Carxofes
Canelons de carn
Amanida de la casa
Patates gratinades
Sopa de galets
Xatò

Segon plat a escollir:
Botifarra blanca o negre a la brasa
Xurrasco a la brasa
Conill a la brasa
Peus de porc a la brasa
Pollastre a la brasa

Pa, Postre i Cafè

Beguda no inclosa

Suplements
Bacallà a la llauna, a la mussolina d´alls o sanfaina + 6,00 euros
Cargols a la llauna + 3,00 euros
Carn de xai a la brasa + 4,00 euros
Entrecot 400 gr. a la brasa + 6,00 euros
Graella de verdures + 3,00 euros
Secret a la brasa + 4,00 euros
 


Preu per persona: 20,00 euros (iva inclòs)

NOTES: - Vàlid tots els dies al migdia i al vespre, excepte dies 26 de Desembre, 1 i 6 de Gener 2020.
- Tot el que es demani fora del Menú, es cobrarà en la seva totalitat.
- No cobrem els grups per separat a la barra, sol-licitar el compte a la taula i portar el total a Caixa.
 
- El marge permès de diferència a les reserves és de 3 persones. Ej: en una taula reservada de 15 persones, si fallen 4 persones es cobraran 12 coberts, d´una altra manera caldria informar hores abans de arrivar al Restaurant.
- Tenir en compte quan es realitzi una reserva, si portaran carrets/cotxets, etc., caldria informar.

Desarrollo Web Dynam-iq