MENú CAP DE SETMANA

Menú cap de setmana 


Primer plat a escollir:

Canelons de carn
Amanida de la casa (amb espàrrecs ou i tonyina)
Gaspatxo
Faves a la catalana
Melò amb perníl

Patates gratinades
Xatò (amb escarola, bacallà, anxoves i tonyina)

Segon plat a escollir:

Botifarra blanca o negre a la brasa
Canelons de carn (sense guarnició)

Xurrasco a la brasa
Conill a la brasa
Llom de porc a la plancha
Peus de porc a la brasa
Pollastre a la brasa

Totes les carns, porten guarnició de patates fregides, si vol canviar-les per, amanida, mongetes del "ganxet", escalivada, espàrrecs de marge, patates gratinades, patates al caliu o xampinyons, comporta un suplement de 1,65 euros (només es permet un canvi)



Pa, Postre i Cafè

Beguda no inclosa

Plats amb Suplements
Bacallà a la llauna, a la mussolina d´alls o sanfaina + 6,50 euros
Cargols a la llauna + 3,50 euros
Carn de xai a la brasa + 4,00 euros
Entrecot 400 gr. a la brasa + 6,00 euros
Graella de verdures + 3,50 euros
Secret a la brasa + 5,00 euros
 


Preu per persona: 20,00 euros (iva inclòs)

NOTES: - Vàlid caps de setmana i festius, al migdia i al vespre, excepte dies 26 de Desembre, 1 i 6 de Gener 2022.
- Tot el que es demani fora del Menú, es cobrarà en la seva totalitat.
- No cobrem als grups per separat a la taula i/o barra (excepte pagaments amb targetes bancàries), sol-licitar el compte al cambrer a la taula i lliurar el total dels diners corresponents al servei, al cambrer o al responsable.
 
- El marge permès de diferència a les reserves és de 3 persones. Ej: en una taula reservada de 15 persones, si fallen 4 persones es cobraran 12 coberts, d´una altra manera caldria informar hores abans de arrivar al Restaurant.
- Tenir en compte quan es realitzi una reserva, si portaran carrets/cotxets, etc., caldria informar.

Desarrollo Web Dynam-iq