MENú DIARI

Menú Diari


Migdia, de dilluns a divendres No festius

Primer Plat a escollir:

Amanida verde
Embotits
Gaspatxo
Meló amb perníl
Patates gratinades
Patès


 Segón Plat a escollir (tot amb guarnició de patates fregides):

Els canvis de guarnició + € 1,65 (iva inclós)

Botifarra a la brasa
Canelons de carn (sense guarnició)

Conill a la brasa
Llom de porc a la planxa
Pollastre a la brasa
Xurrasco a la brasa


Postre:

Crema catalana
Gelat
Fruita
Iogurt
Pastís

Pa, una beguda i café
 
A més a més els plats del día

 

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres



Gargols a la llauna
Plat del dia

 

Entrecot a la brasa
(peça 250 gr. aprox.)
Graellada de verdures

Entrecot a la brasa
(peça 250 gr. aprox.)
Fideuà

 

Arròs caldós

 

Amanida del dia
Peus de porc a la brasa

Suplements


Amanida de formatge de cabra

Xatò
€ 2,00 +

Carns de xai a la brasa
Secret de porc a la brasa
€ 4,00 +


Bacallà
(a la llauna, mussolina d´alls o amb samfaina)
€ 5,00 +

 


Preu per persona: 16,00 euros (iva inclòs)


Si escull dos plats de segon el
Preu per persona: 19,00 euros (iva inclòs)



NOTES: - Tot el que es demani fora del Menú, es cobrarà en la seva totalitat.
- No cobrem els grups per separat a la barra, sol-licitar el compte a la taula i portar el total a Caixa.

- El marge permès de diferència a les reserves és de 3 persones. Ej: en una taula reservada de 15 persones, si fallen 4 persones es cobraran 12 coberts, d´una altra manera caldria informar hores abans de arrivar al Restaurant.
- Tenir en compte quan es realitzi una reserva, si portaran carrets/cotxets, etc., caldria informar. 

 

Desarrollo Web Dynam-iq