MENú SANT ESTEVE, 1 DE GENER I REIS

Menú Sant Esteve, 1 de Gener i Reis

Vàlid el 26 de Desembre 2022, 1 i 6 de Gener 2023


Primers plats a escollir:

Amanida de Nadal (amb "mezclum", fruits vermells i gambes)
Canelons de carn amb beixamel gratinats
Cargols a la llauna
Carpaccio de bacallà
Sopa de galets amb pilota
Sortit de torrades (amb escalivada i anxoves, pernil serrá i salmó fumat)

Segons plats a escollir:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la musolina d´alls
Bacallà amb samfaina
Cuixa d'ànec confitada a la taronja
"Codillo" de porc al forn amb patates
Graellada de carns a la brasa (botifarra, carn de xai, conill i pollastre)
Entrecot a la brasa (peça de 400 gr. aprox.)
Espatlla de xai a la brasa (peça de 600 gr. arpox.)
Fricandó de vedella estofada amb bolets
Secret de porc Ibéric a la brasa

Postres

Crema catalana
Coulant amb xocolata i gelat de vainilla
Pastís de brownie
Profiterols de nata amb xocolata calenta
Sorbet de llimona (amb cava)

Pa / Café 

Begudes inclòses
Vi, sangria de vi, minerals i copa de cava


Preu per persona: 40,00 euros (iva inclòs)

NOTES: - Vàlid el 26 de Desembre 2022, 1 i 6 de Gener 2023 al migdia i al vespre.
- Tot el que es demani fora del Menú, es cobrarà en la seva totalitat.
- En els grups, els clients no podran abonar per separat a la taula i/o barra (excepte pagaments amb targetes bancàries), sol-licitar el compte al cambrer a la taula i lliurar el total dels diners corresponents al servei, al cambrer o al responsable.
- El marge permès de diferència a les reserves és de 2 persones. Ej: en una taula reservada de 15 persones, si fallen 3 persones es cobraran 13 coberts, d´una altra manera caldria informar hores abans de arrivar al Restaurant.
- Tenir en compte quan es realitzi una reserva, si portaran carrets/cotxets, etc., caldria informar. 

Desarrollo Web Dynam-iq